søndag 20. september 2009

Innbydelse

Da er vi klare for en ny runde av ABC i ord og bilder og dette er en innbydelse til dem som ønsker å være med!
ABC'n går som følger:

*Hver fredag blir det lagt ut en ny bokstav på bloggen her. Ønsker du å delta, står du fritt til å vise frem bilder og skrive noen ord om ting du forbinder med ukens bokstav.
Bilder og tekst må ha noen med den aktuelle ukens bokstav å gjøre.

Hvor mange bilder eller hvor mye tekst du publiserer på egen blogg er opp til deg selv.
Bildene skal være dine egne eller du har fått venner/familie sin tillatesle til å låne dem.
*Innlegget på bloggen din skal linkes til min blogg.

* Å bruke logoen jeg har laget, er frivillig. Men den gjør det lettere for folk å gjenkjenne ABC innleggene på bloggene rundt omkring.
*Når du har innlegget ditt klart og lagt ut på bloggen, så kommer du inn til meg og registrerer deg her på ABC bloggen.
Her inne vil du finne et skjema som heter Mr. Linky og i det øverste feltet skriver du navnet ditt og i det nederste feltet skriver du hele bloggadressen. Og så trykker du Enter. Ditt navn vil da komme på listen. Sjekk at linken din virker.

Vennligst ikke sett dere på listen før eget innlegg er klart!
* Man trenger ikke delta hver uke. Dette skal jo foregå i 29 uker fremover og det skal være GØY. Bli derfor med når du har tid og lyst.
*Vi tar det hele alfabetisk, så det er bare til å begynne og planlegge de neste ukene - og vi tar med oss Æ, Ø, Å også naturligvis!

Jeg kan love dere at det er veldig artig å delta! Man blir kjent med mange nye bloggere og får besøkt andre blogger man ellers ikke ville ha oppdaget!

Hvis noe er uklart, så spør meg gjerne på mail eller i kommentarfeltet.

Velkommen!!!!Jeg fikk altså Denise Nesbitt sin tillatelse i vinter til å lage en norsk utgave av ABC Wednesday. Jeg døpte den om til ABC i ord og bilder og gleder meg veldig til at du blir med i runde 2:)