tirsdag 6. oktober 2009

Tips om kommentarfeltet

Etter et par henvendelser, repeterer jeg et gammelt informasjons innlegg:

Jeg har fått noen forespørsler angående kommentarer på ABC innleggene rundt om på bloggene. Det er ikke alle bloggene (og da spesielt blogspot blogger) som godtar kommentarer fra andre enn Google – konto, LiveJournal, Wordpress, TypePad, AIM og Open ID. Dette gjør det vanskelig for andre bloggere å legge igjen noen ord på ABC bloggene de besøker.

Det er jo veldig positivt da at folk trygler og ber om at kommentarfeltet blir tilgjengelig slik at de får kommentert:)Kommentarer 1 Ved å åpne opp for andre alternativer (se bildet over), kan du få kommetarer fra alle som måtte ønske å si noe til deg. Bakdelen er kanskje at du åpner for anonyme kommentarer, men jeg har i mine år som blogger ikke hatt noe problem med det. Alternativet er jo da å bare slette slike kommentarer man ikke ønsker skal være der, eller eventuelt legge inn godkjenning av kommentarene før de blir publisert.

Kommentarer 2 For å åpne for at flere kan legge igjen kommentarer hos deg må du når du er innlogget på din egen blogg, gå inn på “Tilpass” (oppe i høyre hjørne der du logger inn/ut) og da kommer du inn på de forskjellige valgmulighetene for utforming og innstillinger osv. Velg her “Innstillinger” og deretter “Kommentarer”. Under punktet “Hvem kan kommentere?” Velger du “Alle”. Husk å lagre innstillingene før du går ut. Dette gjelder altså Blogspot blogger.

Kjekt om dere er flinke til å besøke hverandre! Det er jo litt av vitsen med ABC leken - bli kjent med andre blogger. Men naturligvis er det ingen som forlanger at man skal besøke alle, men hvis alle tar og besøker noen, så vil nok alle få tilbakemeldinger på de de har lagt ut. Husk at folk setter seg på listen helt fem til torsdag kveld, så det er fint om dere titter innom her i uken også.

Er dere klare med C????